Tvrtka Nabla plus osnovana je u ožujku 1996. godine kao veleprodajni centar elektrotehničkog materijala. Postupno se poslovanje tvrtke širilo i na inženjering poslove te poslove proizvodnje namjenskih razvodnih ormara s pratećom tehničkom dokumentacijom. Danas je Nabla plus jedna od vodećih tvrtki u ovoj regiji, u sektoru distribucije elektroopreme, koja pomaže klijentima u učinkovitoj uporabi električne energije, povećanju industrijske i osobne produktivnosti na održivi način. Tijekom godina Nabla plus se vezala uz snažne renomirane marke iz sektora te danas donosi najkompletniju ponudu vrhunske elektroopreme na našem tržištu. Okosnica naše ponude je asortiman sljedećih marki: Schneider Electric, Phoenix Contact, Rittal, Vishay, Pizzato, Sirena, IME…

Za pojedine marke ekskluzivni smo zastupnici, a dugogodišnja suradnja s njima omogućuje nam kvalitetnu tehničku podršku našim kupcima te ponudu najboljih rješenja za sve potrebe sektora energetike. Zajedno s mrežom partnera u mogućnosti smo odraditi i kompleksne sustave na području energetike te nadzorno upravljačke sustave u energetskom, industrijskom i infrastrukturnom tržišnom segmentu.

Djelujemo i na tržištu cijele regije te uspješno poslujemo na području EU i šire. Nabla plus zapošljava 50-ak djelatnika te se izuzetno ponosi iznimno obrazovnim i iskusnim kadrom zaposlenika, čiji se raspon znanja svakodnevno širi, zahvaljujući stalnim dodatnim školovanjima, usvojenim certifikatima i kontinuiranom radu na njihovom profesionalnom rastu.

 

Nabla plus gradi svoj uspjeh na odgovornosti, poštovanju i odlučnosti. Svjesni smo kako je naš uspjeh ovisan o uspjehu naših klijenata te nam je osnovni cilj ispuniti njihove potrebe i pružiti im kvalitetnu i svestranu podršku te prava rješenja za njihovo povećanje operativne učinkovitosti i pouzdanosti uz istodobno smanjenje troška energije te negativnog utjecaja na okoliš. Želimo svojim primjerom poticati okolinu na inovacije i visoke zahtjeve kvalitete. Cilj nam je stvoriti kvalitetnu i inovativnu okolinu, dinamičnu i poticajnu atmosferu u kojoj vrijedni i talentirani pojedinci mogu dati svoj maksimum te tako djelovati na širem području.

Nabla plus već godinama na tržištu nastupa s poslovnicama u Zagrebu, Splitu i Puli. Na taj način postižemo kvalitetno pokrivanje specifičnih zahtjeva svakog tržišta i lokalno smo dostupni kupcima.

 

Energija je središte našeg djelovanja. Stoga smo svjesni njene vrijednosti i potrebe za njenim učinkovitim i održivim načinom proizvodnje i potrošnje. Zato sve naše aktivnosti odrađujemo na održiv način, uz smanjivanje negativnog utjecaja na okoliš.

 

OSNOVNI PODACI

Nabla plus d.o.o.

Inženjering, proizvodnja i trgovina elektrotehničkim proizvodima

Lukoranska 2, Zagreb 10000, Hrvatska

OIB: 50697070495

VAT No. HR50697070495

 

Tel: +385 (0) 1/3689-900

Fax: +385 (0) 1/3689-901

nabla@nabla-plus.hr

www.nabla-plus.hr

 

Društvo je upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem (MBS) 080054220.

Temeljni kapital društva iznosi 49.720,00 € i uplaćen je u cijelosti.

Članovi Uprave Željko Pintarić, D. Alaburić i M. Horvat zastupaju društvo pojedinačno i samostalno.

IBAN: HR3624020061100059890 kod Erste&Steiermarkische bank d.d. i HR2024000081110488677 kod Karlovačke banke d.d. 


Prihvaćam

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo vam osigurali najbolje moguće iskustvo na stranici. Kako biste nam dali do znanja da ste suglasni s korištenjem kolačića, molimo vas kliknite na gumb Prihvaćam