UČINKOVITO, UDOBNO I SVESTRANO

To je obećanje koje Theben stavlja pred svoje korisnike još od prvog stubišnog automata proizvedenog 1921. godine i koje je ugrađeno u cjelokupni današnji asortiman: od detektora pokreta i prisutnosti, preko uklopnih satova i svjetlosnih sklopki pa sve do sofisticiranih KNX i LuxorLiving rješenja.


Tvrtka Theben prisutna je u preko 60 zemalja diljem svijeta. Osim sjedišta u Njemačkoj, ima
podružnice u Francuskoj, Velikoj Britaniji, Italiji, Švicarskoj te Nizozemskoj i Singapuru.
Temelj uspjeha zasigurno su kvalitetni i inovativni proizvodi te praćenje stalnog napretka tehnologije i potreba tržišta.

Theben nudi cjeloviti program za pametne zgrade budućnosti.

Ovdje izdvajamo mali dio asortimana, a za cjelokupnu ponudu možete pronaći u katalogu:  Theben katalog asortimana

Kontrola rasvjete i uklopni satovi
Digitalne svjetlosne sklopke iz Thebena, između ostalog nude programiranje tjednog i godišnjeg programa, astro program i druge modele podešavanja. Uređaji se mogu ugraditi na DIN šine, u panele ili na zid, ovisno o modelu. Na našoj web trgovini možete naći nekoliko modela, a izdvajamo:
Osim luxomata, zanimljivo je izdvojiti i dimere koji svojom jednostavnošću i svestranim funkcijama olakšavaju kontrolu rasvjete u svakom domu ili poslovnom prostoru. Brojni modelima sada se može upravljati i putem aplikacija što dodatno olakšava upravljanje i omogućuje Vam više slobode svaki dan.
Detalje o najnovijim modelima Theben 540 dimera možete pronaći u brošuri: Theben Dimmer 540

Detektori pokreta i prisutnostiTheben LUXA asortiman pokriva senzore pokreta i prisutnosti sa svestranim funkcijama za učinkovito osvjetljenje te kontrolu klimatizacije i grijanja, za unutarnje i vanjske prostore.
Ovisno o potrebama, nude se uređaji s kružnim ili pravokutnim područjem detekcije, a suvremeni dizajn i izbor boja omogućuje savršeno uklapanje nadgradnih modela u svaki interijer i eksterijer. 

U našoj web trgovini možete naći neke od modela: Theben Luxa
Prihvaćam

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo vam osigurali najbolje moguće iskustvo na stranici. Kako biste nam dali do znanja da ste suglasni s korištenjem kolačića, molimo vas kliknite na gumb Prihvaćam