Tvrtke partneri

sla-small

Partner  na području Slavonije i Baranje

karpa-small
Partner na području Istre i Kvarnera

Novi Pizzato Elettrica NG prekidači s kontrolnim uređajima

NG_D6Dx1xENG serija sigurnosnih prekidača opremljena RFID tehnologijom dodatno se razvila te sad donosi i novu verziju s ugrađenim tipkalima za funkcije kontrole i signalizacije.

Ovi se prekidači koriste na strojevima na kojima se opasni uvjeti zadržavaju i neko vrijeme nakon gašenja strojeva, primjerice zbog mehaničke inercije koloture, diskova pila za rezanje te dijelova pod pritiskom ili visokom temperaturom. Oni se također mogu koristiti kod potrebe za dodatnom kontrolom otvaranja zaštićenih dijelova strojeva, odnosno njihovih otvaranja samo pod posebnim uvjetima.

Novi modeli omogućuju korisnicima ožičenje tipkala unutar prekidača. Preko terminalnih blokova s PUSH-IN opružnim priključkom. Više nema potrebe za ugradnjom zasebnih namjenskih kutija s tipkalima, a novi uređaj je izuzetno kompaktan te istih dimenzija kao i prijašnja verzija; štedi prostor pojednostavljuje ožičenje i funkcionalniji je.
Nova verzija s tipkalima može se kombinirati s P-KUBE 2 ručkama: dobiti ćete robusno metalno kućište, kompaktno i lako podesivo, s RFID sigurnosnim prekidačem s elementom za centriranje vrata, tipkom za sigurnosno otpuštanje, prilagodljiva ručka s elementom za zaključavanje koji se može zaključati lokotom.

Dostupno je nekoliko različitih verzija NG prekidača, s jednim, dva ili tri tipkala.
Na jednostavan i intuitivan način možete osvijetliti tipkala, koristeći interne terminale za ožičenje LED lampica.
Kako bi ispunili zahtjeve svih korisnika, Pizzato Elettrica donosi različite konfiguracije i kombinacije kontrolnih i signalnih uređaja: s tipkalima, signalnim svijetlima, sigurnosnim tipkama, izbornim preklopkama te različitim kontaktnim blokovima (1R, 1M, 1R+1M, 2M).

Sve verzije novih NG prekidača ispunjavaju IP65 stupanj zaštite.

 

Više informacija saznajte u brošuri: new NG series safety switches_eng (4,5 MB)

 

Dijagram: (klik na sliku za veću sliku)

NG-serija_diagram_hr

sla-small

Partner  na području Slavonije i Baranje

karpa-small
Partner na području Istre i Kvarnera

Menu Title