Tvrtke partneri

sla-small

Partner  na području Slavonije i Baranje

karpa-small
Partner na području Istre i Kvarnera

Nadzor

DetTronics_survaillance opca 01Det-Tronics osigurava veliki izbor rješenja za nadzor opasnosti, događanja i aktivnosti. Kao ključni element cjelokupnog sigurnosnog sustav, Det-Tronics nadzorna rješenja uključuju kombinacije sljedećeg:

  • samostojeća xWatch® industrijska kamera
  • kamera ugrađena zajedno s detektorom plamena
  • nadzorni sustav ugrađen u cjelokupni sustav detekcije vatre i/ili plinova

Neke od brojnih prednosti cjelokupnog sustava nadzora s detektorima plamena i plina su daljinsko upravljanje, pristup putem interneta, DVR opcija snimanja prije, za vrijeme i nakon opasnih događaja. Ovom sustavu dodatno mogu pridonijeti sljedeće komponente:

 

XWATCH NADZORNA KAMERA
xWatch nadzorna kamera Ex izvedbe donosi sliku u boji, nadzor u realnom vremenu te analizu podataka prije/nakon događaja. xWatch kamera posebno je dizajnirana za upravljanje na daljinu pa je tako savršena za teško dostupna područja i iznimno opasna područja.

DetTronics_survaillance 01

XWATCH KAMERA I DETEKTORI PLAMENA X-SERIJE
U kombinaciji s Det-Tronics detektorima plamena X-serije, xWatch pokriva isto područje nadzora kao i sami detektor. Ukoliko se uključi alarm detektora kamera može prikazati ugroženo područje te tako olakšati nadzor.

DetTronics_survaillance 02

DIGITALNI VIDEO SNIMAČ (DVR)
Putem TruVision DVR Line by GE Security sustava sada je dostupno snimanje u realnom vremenu. TruVision DVR nudi dodatne prednosti, kao što je primjerice jednostavna ugradnja, višestruki ulazi u kameru te 250 GB ili 500 GB prostora za pohranu.

DetTronics_survaillance 03

GE NAV DVR SOFTWARE
GE Nav je besplatni program za GE Security’s TruVision DVR Line sustav te je dodatna mogućnost za sučelje nadzornog sustava. Omogućuje istovremeno gledanje više zaslona, kontrolu konfiguracije, daljinsko upravljanje i bilježenje događaja.

DetTronics_survaillance 04

UGRADNJA NADZORNOG SUSTAVA
Nema dva ista nadzorna sustava. Učinkovit nadzorni sustav iz Det-Tronicsa može uključivati nadzor u realnom vremenu, detekciju opasnosti u realnom vremenu i bilježenje događaja. Od ugradnje, puštanja rad i optimizacije, možete se osloniti na stručnjake Nable plus koji su školovani i ovlašteni od strane Det-Tronicsa za izvedbu ovih poslova

DetTronics_survaillance 05

 

sla-small

Partner  na području Slavonije i Baranje

karpa-small
Partner na području Istre i Kvarnera

Menu Title