Tvrtke partneri

sla-small

Partner  na području Slavonije i Baranje

karpa-small
Partner na području Istre i Kvarnera

Altivar Machine frekventni pretvarači

atv rangeFrekventni pretvarači linije Altivar Machine omogućuju bolji rad strojeva uz smanjenje prekida radova i niže ukupne troškove stroja, zahvaljujući sljedećim osobinama:

 • Poboljšana izvedba
  Frekventni pretvarači linije Altivar Machine poboljšavaju upravljačke izvedbe motora smanjenjem vremenskog ciklusa upravljanja (1 ms) u sinkronim, asinkronim, servo i reluktantnim motorima. ATV320 omogućuje kontrolu otvorene petlje brzine i momenta, dok ATV340 omogućuje kontrolu otvorene i zatvorene petlje brzine, momenta i položaja.
 • Napredna povezivost
  Frekventni pretvarači podržavaju razne komunikacijske protokole kao što su ModBus TCP. Ethernet, IP, CANopen, Sercos III i mnogi drugi. ATV340 omogućuje komunikaciju s arhitekturom automatizacije u realnom vremenu.
 • Robustan dizajn
  Tiskane pločice pogona linije Altivar Machine obložene su u skladu s normom IEC 61721-3-3, klase 3C3, u svrhu zaštite od korozije i osiguranja pouzdanosti u teškim uvjetima rada.
 • Pojednostavljena instalacija
  Frekventni pretvarači linije Altivar Machine sukladni su standardima modularnog dizajna kojima se omogućuje jednostavan odabir, brzo stavljanje u pogon uz kraće vrijeme instalacije. Model ATV320 dostupan je u kompaktnom obliku i “book” obliku što omogućuje učinkovitiju upotrebu prostora kod različitih rasporeda ormara.
 • Poboljšana sigurnost
  Ugrađene sigurnosne funkcije, od STO i SIL3 PLe funkcija do onih najzahtjevnijih, kompatibilne su sa sinkronim i servo motorima.
 • Brza integracija uz manje vremena potrebnog za inženjering
  Osim što je sukladan sa PLCopen sučeljem, ovaj asortiman je kompatibilan s testiranim, provjerenim i dokumentiranim arhitekturama (TDVA) koje pružaju MachineStruxure rješenja iz Schneider Electrica te ubrzavaju proces dizajna i inženjeringa.

 

Modeli Altivar Machine linije frekventnih pretvarača:

 

 ATV-320-Compact

 

ATV-320-Book

 

ATV-340

Altivar 320 Compact
dizajniran za integraciju u kućište strojeva

Altivar 320 Book
dizajniran za optimiziranu uporabu ormara

Altivar 340
model visokih performansi

 

Frekventni pretvarači Altivar Machine linije mogu se parametrirati besplatnim alatom Schneider Electrica: SoMove.

 

 

 

sla-small

Partner  na području Slavonije i Baranje

karpa-small
Partner na području Istre i Kvarnera

Menu Title